Uvjeti poslovanja


Poštovani kupci,
Vaše zadovoljstvo nam je iznimno važno te stoga želimo definirati opće uvjete poslovanja kako bi naša suradnja bila na obostrano zadovoljstvo.

* Narudžbe za područje grada Zagreba i okolice:
– besplatna dostava za narudžbe iznad 100kn; naravno, proizvode uvijek možete preuzeti i osobno kod nas na adresi Nova cesta 148.

* Narudžbe za ostale dijelove Hrvatske i inozemstvo:
– paket šaljemo HP Expressom, a troškove poštarine snosi kupac.

Za pravne osobe odobravamo količinski popust prema dogovoru.
Plaćanje za sve pravne osobe je avansno s rokom plaćanja 7 (sedam) dana.
Također, odobravamo i mogućnost komisijske prodaje, pri čemu ste dužni prvog radnog dana u mjesecu poslati odjavu za robu prodanu u proteklom mjesecu, a rok plaćanja po izdanom računu je 7 (sedam) dana od dana izdavanja računa.
Rok isporuke je najviše 10 (deset) radnih dana od dana uplate, u slučaju avansnog plaćanja; odnosno 10 (deset) dana od dana zaprimanja narudžbe u slučaju komisijske prodaje (uz uvjet prethodno zaključenog i potpisanog ugovora o komisiji).
U slučaju ekstremno velikih narudžbi rok isporuke je po dogovoru.

Mi čuvamo Vaše osobne podatke u skladu s direktivama i preporukama Opće uredbe o zaštiti podataka Europske Unije – EC 2016/679 te njoj sukladnim propisima Republike Hrvatske, pogledajte našu Politiku privatnosti.

kolač s paprom

Kad želite razveseliti Vama dragu osobu posebnim i pomno biranim poklonom, očarati Vaše goste jedinstvenim i neodoljivim slasticama, poslovnim partnerima pokloniti nešto što će ih podsjetiti na bogatstvo i raznolikost hrvatske gastro ponude…, obratite nam se s povjerenjem – zasigurno ćete u našem asortimanu pronaći zanimljive i originalne ideje.


Nadamo se i veselimo uspješnoj suradnji!

Vaši Bakini pokloni